Uitvaartbloemwerk

 

 

Bij het afscheid van een bijzonder mens hoort bijzonder bloemwerk. Bloemwerk dat aansluit bij de sfeer en de wereld van de overledene. Want bloemen zijn bepalend voor de sfeer van het afscheid. 

Wij denken graag met u mee over het bloemwerk waarmee u uw dierbare de laatste eer wilt bewijzen, de grootte en vorm van het bloemstuk, de soort bloemen. Van welke bloemen hield de overledene in het bijzonder? En van welke bloemen juist niet?

Hield de overledene van tuinieren? Dan is het misschien een idee om bloemen uit de eigen tuin in een fraai stuk te verwerken. Zo krijgt het afscheid een heel persoonlijke toets.

Voor talloze uitvaarten hebben we het bloemwerk verzorgd, in nauwe samenwerking met de nabestaanden. Dankbaar werk, waarvoor we vaak prachtige en emotionele dankbetuigingen kregen.

U kunt bij voorbeeld denken aan:

·      bloemen op de kist

·      bloemen voor in de kist door middel van            toefjes of volledige randversiering

·      bloemen naast de kist op zuilen

·      strooibloemen voor bij het graf

·      losse bloemen die bezoekers bij het graf            kunnen leggen

·      bloemdecoratie van de kerk of de aula van        het crematorium

 

Hoe kan zo´n bloemdecoratie er dan uitzien? Daarvan geeft deze pagina een eerste indruk. Nog meer voorbeelden vindt u in het fotoalbum ‘rouwwerk’ op onze facebookpagina.

We komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken. Maar we kunnen u ook telefonisch adviseren. Ons nummer? 06-24810897. 

 

G&

© 2016 by Mathijs Nokkert.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now
Untitled